• Project: Achtertuin

  • Reactie van de klant:

  • Wij wilden graag een strakke moderne tuin maar gezellig met niet al te veel onderhoud. Met wat idee├źn die we hadden verzameld, wat we zoal leuk vonden, planten die we mooi vonden heeft Sylvia een tuinontwerpen en beplantingsplan gemaakt.

    Vanuit het persoonlijke gesprek bij ons thuis heeft zij uit onze wensen, een ontwerp gemaakt dat ons aangenaam verraste. Daarin was precies vertaald wat wij wensten en bedoelden. Het is een moderne tuin geworden stak maar niet saai.

    Wij hebben nu een tuin in een wijk, niet bijzonder groot maar we kunnen wandelen in onze eigen tuin. Met doorkijkjes, zichtlijnen die om elke hoek een andere verrassende kijk geven door onze tuin. Wij genieten enorm van het resultaat. Wij zijn erg te spreken over de vakkennis van Sylvia en de kunde om aan de hand van een gesprek een ontwerp te maken wat wij voor ogen hadden bedoelden en wensten. Zij kan zich inleven in mensen en stelt de juiste vragen. Ze legt actief voorbeelden voor, en maakt zo visueel wat wij in ons hoofd hadden. Knap hoor! Dank je wel Sylvia.